Aamun valjettua kahvia hiilloksella ja kohti Makalalin puistoa.

"Lammessa on hippo ja krokotiili. Voitte antaa hevosten juoda". Naurua.

Lammessa on joskus ollut toinenkin hippo.

Erkillä oli asiaa portinvartijalle ja Philip paijaa Dinkeliä.

Andrew toi paikalle satulahuonen pyörillä.

Hyeena! Oliko se nyt spotted vai brown, jäi epäselväksi. Hyeenat olivat rumia, poikasetkin. Hyeena on ihmiselle vaarallinen. Niin kauan kuin olet pystyssä se odottaa, kun kaadut tai asetut makuulle se hyökkää. Jos se löytää ontuvan tai sairaan ihmisen pysyy se tämän kintereillä kunnes jompikumpi edellisistä tapahtuu.

Hyeenan pesä.

Sitten saavuimme Makutshwejoelle.

Makalali camp Phiva.

Amos kertoo lounaasta.

Riitan ja minun vuode. Olisi saattanut olla sopiva myös häämatkalaisille.

Siellä taitaa olla kudu.

Iltapäivällä ohjelmassa oli game drive Makalalissa paikallisen rangerin kanssa. Ranger Lynette oli hieman toisenlainen, kuin kuvitelmani afrikkalaisesta metsänvartijasta oli ollut. Auton nokassa istui paikallinen jälkimies, mutta jäljestystä ei juuri harrastettu, radio kertoi Lynetelle, mihin seuraavaksi kannatti mennä.

Ennakkoasenteemme ei ollut kehuttava, mikään ajelu ei voisi olla yhtä hauska kuin Rustyn ajelu. Kruisailu Makalalissa ei kuitenkaan ollut aivan tylsä, yhdeksänkuisen leijonanpennut suostuivat kuvattaviksi vaikkeivat nyt aivan hirvittävän leikkisiä olleetkaan. Samoin lammenrannalla touhuavat sarvikuonot poikasineen oli kiva nähdä. Sundowner tapahtui paikallisella air stripillä, joka sai toivomaan hieman rivakampia laukkapätkiä.

Kyseessä on white rhino eli se harvinaisempi.

Impalat olivat leikkisiä.

Eland-eläin.

9-kuiset leijonanpennut.

Makalalissa ensimmäinen illallinen nautittiin taivasalla, kokki valmisti ruuat avotulella vieressä.