Kisakuume nousi mukavasti menneiden treenien myötä. Josko vaikka alkaisimme olla vaativa-b-tasolla? Vaikka vaihdot tulevat puhtaasti vain hyvänä päivänä, niin onhan siinä paljon muutakin? Asian suhteen saimme kyllä hyväätarkoittavia neuvoja, kuten että olisikohan niitä helppo-a-startteja hyvä olla vähän enemmän kuin kaksi...

Kilpailutilannetta ei voi verrata kotiharjoitteluun. Verkassa on vieraita hevosia ja ihmisiä, liikennettä saapu ja lähtee. Luottoratsu Cinda ei onneksi hässäkästä hätkähdä.

Radalla Cinda oli tavalliseen tapaan ihan hyvin ratsastettavissa. Rata sujui pääpiirteissään kutosen arvoisesti lukuunottamatta pieleen mennyttä liialllista peruutusta ja toisessa vaihdossa tapahtunutta kakkataukoa. Jos saa ýkköstä ja kakkosta eivät kokonaispisteet ole kovin kummoiset, eli päivän saldo oli 55 % ja viimeinen sija.

Molemmat tuomarit muistuttivat teiden ja tarkkuuden lisäksi etupainoisuudesta, takaosan paremmasta kannosta ja liian pitkästä ohjasta. Kenties perusmeno ei ollut vielä kuitenkaan vaativaa tasoa, rikkeitä tai ei.

Seuraavaksi liikkeeksi kuski lähtee muutaman päivän kesälomalle Madridiin yrittäen nauttia hevosettomista ajanvietteistä.

Loman jälkeen on suunniteltu, että opetusmestari-Iiro alkaisi auttaa ratsastuksen suhteen säännöllisemmissä merkeissä.